Gyorsjavítás, céljavítás

Ön dönti el, hogy mit, mi szakszerűen elvégezzük.

Gyorsszerviz vagy céljavítás esetében Ön nem kéri a Teljes Átvizsgáláson alapuló javításunkat, hanem csak az Ön által megjelölt javításokat rendeli meg! Ennél a javítási módnál csak kisebb, gyors lefutású javításokat tudunk vállalni, melyeket a Teljes Átvizsgálásos javítások kényszerű alkatrész vagy egyéb szüneteiben tudunk kivitelezni! Időpont egyeztetés, előjegyzés emailban, telefonon vagy személyesen lehetséges, a vállalási idő az aktuális telítettségünktől függ.

Szakszerűtlen  dolgokat nem vállalunk!

Amennyiben a kért javítások (vagy javítási megoldások) bárminemű veszélyt jelentenek az Ön, vagy mások testi épségére, illetve tulajdonára, az esetben a kért javítások (vagy javítási megoldások) elvégzését természetesen megtagadjuk!

Biztonság

Amennyiben átvizsgálás nélkül is megállapítható,hogy az Ön által kért javítás nem szükségszerű illetve célravezető, természetesen jelezzük Önnek!

A felelősség

Ennél a javítási módnál csak arra tudunk szavatosságot vállalni, hogy az Ön által kért javítások szakszerűen és valóban megtörténtek! Amennyiben annak ellenére, hogy jeleztük a megrendelt javítás nem szükségszerű vagy célravezető mivoltát, Ön mégis kéri a javítást, akkor arra, hogy az Ön által észlelt hiba megszűnik-e vagy sem, arra semminemű jótállást, szavatosságot vagy garanciát nem áll módunkban vállalni!
A nem megfelelő javítás elvégeztetése okán bekövetkező problémákért, károkért semminemű anyagi vagy erkölcsi felelősséget nem vállalunk!